een collectie designtafels die je welkom heten
LA RÉCEPTION
Lees meer

de collectie

Ontdek alle modellen van La Réception. Weldra breiden we uit.

La Réception

BURO

design bureautafel

La Réception straalt in een inkomhal, voelt zich opperbest in een consultruimte en steelt de show in de lounge. In uw huis of tuin blijkt de tafel multifunctioneel. De tafel valt te combineren met krukjes, stoelen of een tweede zitbank. Op de webshoppagina vindt u meer inspiratie. De Réception tafel is beschikbaar in een links en rechts model.

Meer info
Apero

APÉRO

bartafel voor binnen en buiten

Apéro nodigt uit. Apéro maakt impulsief aperitieven elegant. Met een glas in de hand en enkele hapjes blijft u ongetwijfeld lang hangen. Aan de bartafel kan je aan de ene kant zitten, aan de andere kant rechtop staan of barkrukken naar keuze bijschuiven. Kan makkelijk tot 7 pers. dienen. Ook dit model is beschikbaar met het scharnier links of rechts.

Meer info
december

P'TIT DÉJEUNER

wordt verwacht

Er wordt hard gewerkt aan een derde item binnen de Réception collectie. Op dit moment is het meubelstuk in zijn ontwerpfase. De ontbijttoog sluit makkelijk aan bij ieders aanrecht. Het fijne design brengt lichtheidi n de keuken. Voor een diner met twee of een snel ontbijt. Lancering: dit najaar.

la réception

Elke tafel is beschikbaar in 2 modellen en meerdere kleuren. U kunt kiezen of u de rechte kant (90° hoek) links of rechts wenst; indien u de tafel haaks tegen een muur wilt plaatsen.
Klik op de afbeelding voor meer info en prijzen.

La Réception - Buro
wit
linkssteunend

La Réception - Buro
wit
rechtssteunend

La Réception - Apéro
wit
linkssteunend


bijpassende stoelen

Deze stoelen passen optimaal bij de Réception BURO tafel en vormen samen één geheel wanneer deze stoelen aan de open zijde bij de tafel worden geschoven. Ze passen qua stijl perfect bij haar vorm. De materialen onderstrepen de looks. De stoelen zijn te koop via onze bestelpagina, of in de betere designshops.
Klik op de afbeelding voor meer info en prijzen.

Vitra MVS 03
zwart zitvlak en zwart onderstel

MDF Italia Flow Chair VN
4 centrale poten: wit staal, bekleding: gestoffeerd

Delight Mambo
transparant

Le banc
MDF italia


bijpassende barkrukken

Onderstaande barkrukken raden we aan te combineren met de APERO tafel van La Réception. Uiteraard kunt u de open zijde vrij houden om gasten rechtopstaand te laten genieten van hun aperitief. Ofwel passen deze barkrukken perfect bij dit ontwerp. De stoelen zijn te koop via onze bestelpagina, of in de betere designshops.
Klik op de afbeelding voor meer info en prijzen.

Magis stool one
wit

Hee Bar Stool
HAY


bijpassende bureaulamp

De strakke en minimalistische lijnen van de Réception BURO vragen om een bureaulamp in diezelfde stijl. Hieronder volgt een selectie van top designstukken die beide objecten opperbest ondersteunen. Bestellen kan via onze bestelpagina.
Klik op de afbeelding voor meer info en prijzen.

Muuto Leaf tafellamp
wit

Flos Kelvin LED
wit

Flos Tab flat
wit

Lumina Flo Desk
white 02


extra's

Hieronder suggereren we enkele accessoires die de tafel alle eer aan doen. Je kan de onthaaltafel hiermee aankleden en/of extra beschermen of een persoonlijke toets geven.
Klik op de afbeelding voor meer info en prijzen.

vilten kussen, 1 persoon
diverse kleuren

kussen op maat van de zitbank
lichtgrijs of wit

Droog design Domoor
wit

Muuto Silent
verschillende maten

Muuto Balance
3 vazen set

Hay Marble Tray
3 formaten

Ferm Living Ripple
karaf en set van 4 glazen

LA ROUTE DE LA RÉCEPTION

Volg de levensloop van la Réception vanaf het prille begin tot het eerste levenslicht en ontdek waar je haar kan ontmoeten.

 • december 2013

  eerste schetsen voor een nieuw project

  Hier bloeit iets... Wat een huzarenstuk om dit te laten kloppen. Het is een ware zoektocht tussen elegantie en functionaliteit

 • mei 2014

  CAD-model op punt stellen

  Na de schetsen en papieren mock-up modellen volgt nu een digitaal 3D model in Rhino. Dan blijkt pas hoe ingewikkeld deze vorm is en tevens hoe sculpturaal.

 • mei 2014

  maquette van de tafel

  Tijd om in realiteit de vorm en stabiliteit te controleren (op schaal ten minste). De maquette geeft meer voeling met het object en vergemakkelijkt de communicatie. Deze puzzel zal me helpen.

 • augustus 2014

  1 op 1 maquette

  Hehe, wat een gepuzzel! Hier is ie dan: m’n tafel. Dit prototype dient om de afmetingen te controleren en ook om aan nieuwsgierigen te tonen.

 • november 2014

  finetunen voor productie

  ART-fix last tafels en andere design objecten en wordt onze eerste partner voor de tafel. De laatste aanpassingen voor productie worden gedaan in het 3D-model.

 • februari 2015

  tafel in tractie

  Het ziet er erger uit dan het is. De tafel lijkt in tractie te liggen. Langs alle zijden ondersteund en ingespannen. De tafel wordt realiteit!

 • maart 2015

  klaar voor de lakkerij

  Zo goed als klaar voor het kleurbad. Het ziet er best spacy uit, zo in ‘naakt’ aluminium.

 • mei 2015

  we proudly present...

  Daar is ze dan, ongeveer anderhalf jaar na de eerste schetsen, is de bureau/tafel een feit. Stevig, elegant, functioneel, meer moet dat niet zijn voor een prototype.

 • juni 2015

  inpakken en wegwezen

  Ziezo, stevig en strak ingepakt. Hit the road!

 • juni 2015

  fotoshoot door GAFAS

  Een professionele fotoshoot door GAFAS in de Winkelhaak in Antwerpen. We houden van de industriële setting.

 • juli 2015

  website in de stelling

  The making of... deze website. Zwoegen, zweten, rekenen en programmeren tot de vroege uurtjes. Met dank aan m'n broer!

 • augustus 2015

  Ladies Night @ Machteld

  La Réception verwelkomt u op de Ladies Night bij kledingszaak Machteld - Live in Style. Ze vervult haar ontvangsttaak met glans.

 • augustus 2015

  La Réception @ Machteld

  La Réception verzorgde het ontvangst op de ladies night bij Machteld. Dit voorportaal en de 'live in style' baseline van de kledingszaak vormen een perfect match met de tafel.

 • september 2015

  nieuwe ideeën

  Nieuwe ideeën voor een nieuw model. Er wordt naarstig geknutseld aan een nieuw model voor de Réception-familie. Aan de hand van mock-up modelletjes wordt de stabiliteit getest alsook de elegantie van de nieuwe vorm.

 • oktober 2015

  La Réception op de Zouterally

  Tijdens de Zoute rally in Knokke-Heist stond La Réception te blinken tussen ronkende motoren en blitse sportwagens. De leden van Grand Amis du Zoute zagen haar van heel dichtbij.

 • oktober 2015

  Zie ik dubbel?

  Voor het eerste staan ze naast elkaar: het kartonnen prototype en de echte tafel in aluminium. Ter gelegenheid van de open-atelierdagen, georganiseerd door Buren Bij Kunstenaars zijn ze blikvanger in het ontwerpatelier van ELLE-DEE. Zoek de 5 verschillen.

 • juni 2016

  Binnenkort op POP=ART

  Volgende week kan je La Réception zien blinken op de StuBru expo POP = ART. De opleiding communicatiemanagement van de HoWest organiseert dit event. Meer praktische info op popisart.howest.be

 • februari 2017

  Who's BAD? 16-17-18-19 febr

  Heel binnenkort staat deze designtafel op de BAD beurs in Gent. BAD is een gloednieuw event waar je kunst en design ontdekt. Het is een eigenzinnige beurs, maar ook een hotspot voor design-addicts. BAD girl Lien vindt u op de bovenste verdieping, stand FE011. Praktische info via www.belgiumartdesign.be

 • februari 2017

  Opbouw beursstand

  One more day to go! In een race tegen de klok bouwen we vandaag de beursstand op voor de BADbeurs in het ICC Gent. BAD staat voor Belgiam Art & Design. Kom het resultaat bekijk op stand FE11 (2de verdiep) van 17-19 februari. www.belgiumartdesign.be

 • februari 2017

  Belgium Art & Design editie 2017

  Where art meets design: daar is de BAD-beurs. La Réception staat tussen andere enthousiaste 'young designers'. Kom langs en bewonder La Réception vanuit elke hoek. Meer via Who's BAD ?

 • juni 2017

  Prototyping

  Snijden, uitmeten, bijwerken. Er is een nieuw prototype in de maak van de Apéro tafel. De vorm ligt min of meer vast, we testen nu de juiste verhoudingen. Honingraatkarton is een bijzonder dankbaar werkmiddel.

 • augustus 2017

  Prototyping Apéro

  De Apéro tafel heeft een tafelblad, zitbank en voetsteun. Met die laatste is het wat zoeken, zwoegen en zweten om tot een evenwichtig ontwerp te komen. Nog even doorzoeken op die 2 steunpunten die hier samenkomen.

 • oktober 2017

  411 Design week

  Design days bij Comma Merkenmarketeers. De réceptiontafel mag daar niet bij ontbreken. Dynamisch, spannend en een beetje elektrisch in deze opstelling met beton en gele kleeffolie. Lees meer over de 411 sessions via deze link

 • december 2017

  14de editie JONG BLOED

  JONG BLOED expo, dat zijn 22 vormgevers/kunstenaars samen die de bezoekers verrassen met hun producten. De réceptiontafel, gedompeld in de 'Muse'-trend, was er bij! Meer via www.jongbloedexpo.be

 • december 2017

  fine tunen Apéro

  De laatste details worden gedefinieerd. Alle hoeken en lijnen worden aangescherpt en op punt gesteld. Aanzichten, bemating,... De laatste hand wordt gelegd op deze nieuwe réceptiontafel zodat ze klaar is om in productie te gaan.

 • januari 2018

  fotoshoot

  Is het een foto? Is het een render? Hoe dan ook: we zijn super trots op dit nieuwe model: APERO. Of is het een mix van beide? Mits de nodige photoshopskills merkt niemand dat deze fotoshoot geveinsd is.

 • januari 2018

  designs beursstand

  Enkele voorontwerpen voor de beursstand van de nieuwe Apéro tafel. Trendkleuren terracotta, donkergroen en ultramarijnblauw ohh, ze zijn allemaal mooi! Welk kleur wordt de hoofdtoon? Kom het binnenkort te weten op de BAD beurs

 • 8-11 februari 2018

  BAD beurs - editie 2018

  Belgium Art and Design: een beurs vol jong design talent, kunst en de crême de la crême van het Belgisch food design. La Réception pronkt met de nieuwe toogtafel op stand 4B. Meer via Praktische info BAD

 • februari 2018

  BAD design

  BAD design? Realy? Ik dacht het niet! De Apéro tafel werd getest en goedgekeurd op de BelgiumArtDesign beurs in Gent. Maar liefst 160000 bezoekers kwamen dit nieuwste model van dichtbij bekijken. En ze zagen dat het goed was...

Persartikelen

Een overzicht van de tijdschriften, kranten en online artikels waar je kan lezen over ons.

juni 2016

POP is art

lees deze post >

februari 2017

BAD news

check de pagina >

februari 2017

the BAD times newspaper in collaboration with Knack Weekend

bekijk de krant >

februari 2018

KW weekend

lees het interview >

Bestel

Vul onderstaand bestelformulier in.