ontwerpatelier elle-dee

Lien Debrouwere

ELLE-DEE is een ontwerpatelier voor binnenhuiskunst. Het is een fusie van kunst en design.

Designer en eigenaar: Lien Debrouwere. U kunt mij en mijn ontwerpatelier vinden in Oostende, Belgiƫ.

Ik heb een masterdiploma Productontwikkeling en volgde -naast mijn ASO-traject- deeltijds kunstonderwijs aan de academie voor Schone Kunsten in Brugge. Als masterproef ontwierp ik een service voor fast moving consumer goods. De service focust op de onderlinge relaties tussen de klanten en hun consumentengedrag. Daarna werkte ik voor Atlas Copco en Modulyss. Tijdens 2 buitenlandse stages (Madame Giselle in Bordeaux en Ruthy Design in Nice) leerde ik de echte ontwerpwereld kennen.

Sinds mei 2018 ben ik trots BNI lid bij BNI Testerep, Oostende.

wat doet elle-dee

  • Muurschilderingen en muren met een gedurfd kleurenpalet. ELLE-DEE geeft kleur- en interieuradvies, maakt ontwerpen voor muurschilderingen en klaart de klus met uiterste precisie.

  • Design en decoratie. In het ontwerpatelier ontstaan nieuwe toffe producten voor binnenshuis: meubels op vraag, eigen creaties en ook design objecten.

  • Illustraties. Uw schilderij of beeldje op vraag, alsook handgetekende illustraties. Markertekeningen voor interieuropdrachten zijn m'n specialisatie. De nieuwste trend in tekenland zijn gedetailleerde 'black pen drawings'. Bekijk zeker ook de website voor de herdenkingsportretten. www.herdenkingsportret.be

  • Freelance opdrachten. Als designer sta ik open voor allerlei freelance ontwerpopdrachten. Mijn skills gaan van concept design, brainstorming, tot illustraties maken, productontwikkeling, colour matching en all-round R&D-taken.

social media

like ELLE-DEE
op facebook

volg ELLE-DEE
via pinterest

volg ELLE-DEE
op Instagram